CHP Milletvekilleri mimarlara destek ziyaretinde bulundu

Ankara Bulvarı’nı kapatan Melih Gökçek Odalar üzerinden başlattığı bulvar şovuna bir tepki de CHP milletvekillerinden geldi. Melih Gökçek 17 Ağustos’da kapattığı Ankara bulvarı ve tüm bağlantı yolları ile Ankara trafiğini tıkayıp, mahkeme kararı ile kapatıldığını söyleyerek, bilboard reklamları ile Odaları ve Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan’ı hedef göstermişti. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz, Murat Emir ve Nihat Yeşil’in aralarında bulunduğu CHP heyeti bugün Mimarlar Odası Ankara Şubesi’ni ziyaret etti. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mimarlar Odası Ankara Şube 2. Başkanı Ali Atakan, Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Muteber Osmanpaşaoğlu, Mimarlar Odası Genel Sekreteri Fikret Oğuz tarafından karşılandı.

Ziyaret sebeplerini açıklayan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök: “Kentte hukukla, kamu yararına kent  mücadelesi yürüttüğünüz için Mimarlar Odası Ankara Şubesi’ne teşekkür ederiz.  Kent için mücadele eden bir yapının, Ankara Bulvarı’nı kapatan Melih Gökçek tarafından hedef gösterildiğinin farkındayız. Bu nedenle Mimarlar Odası’nın Tezcan Karakuş Candan’ın yanındayız demek için buradayız . ” İfadelerini kullandı. Gök ayrıca Gökçek’in Akay kavşağında’da aynı yolu izlediğini hatırlatarak odaları protesto edenlerin Gökçek’in kadrolu eylemcileri olduğunu bildiklerinin altını çizdi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, destek ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Cumhuriyet Halk Partisi Heyeti  bir saat süren ziyaretin ardından Oda’dan ayrıldı.

Son Güncelleme : 10.08.2020 - 21:53:24