20 Eylül 2013

GENÇ YARIŞANLAR VII

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi 42. Dönem eylem programında yer alan; mimari proje üretim sürecinde yarışma yolunun yaygınlaşması konusunda kampanyalar örgütlenmesi, idarelerle görüşmeler yapılması, yapılarını yarışma yoluyla elde eden kurumlara teşvik edici “Yarışma Dostu” ödülü verilmesi, yarışmalarda ödül alan genç meslektaşlarımızın deneyimlerinin söyleşi ve sergi ile birlikte hem mimarlık ortamı ile hem de kamuoyu ile paylaşılması kapsamında çalışmalar başlatılmıştır. Son beş yıl içerisinde mezun olan ve yarışmalara katılarak ödül kazanan Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyelerinin deneyimlerinin paylaşılması ve yarışmalar sürecine genç bakışın açığa çıkartılması kapsamında "Genç Yarışanlar" etkinliği programlanmıştır.

Her ay bir yarışmada derece alan meslektaşlarımızı konuk ettiğimiz Genç Yarışanlar Etkinliğinin yedincisini 25 Eylül 2013 Çarşamba akşamı 19.00’da Mimarlar Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştireceğiz.

“Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Meydanı ve Çevresi Kentsel Tasarım Proje Yarışması”nda Mansiyon ödülü alan Ebru Bayram Sınmaz ve Serkan Sınmaz’ı konuk edeceğiz. Projelerini bizlerle paylaşmak üzere, İstanbul’dan gelecek olan meslektaşlarımızın sunumuna tüm üyelerimiz davetlidir.

Son Güncelleme : 23.10.2020 - 14:34:32