29 Nisan 2013

GENÇ YARIŞANLAR IV

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi 42. Dönem eylem programında yer alan; mimari proje üretim sürecinde yarışma yolunun yaygınlaşması konusunda kampanyalar örgütlenmesi, idarelerle görüşmeler yapılması, yapılarını yarışma yoluyla elde eden kurumlara teşvik edici “Yarışma Dostu” ödülü verilmesi, yarışmalarda ödül alan genç meslektaşlarımızın deneyimlerinin söyleşi ve sergi ile birlikte hem mimarlık ortamı ile hem de kamuoyu ile paylaşılması kapsamında çalışmalar başlatılmıştır. Son beş yıl içerisinde mezun olan ve yarışmalara katılarak ödül kazanan Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyelerinin deneyimlerinin paylaşılması ve yarışmalar sürecine genç bakışın açığa çıkartılması kapsamında "Genç Yarışanlar" etkinliği programlanmıştır.

İlkini Kasım 2012' de, Şişli Belediyesi Halide Edip Adıvar Kültür Merkezi Yarışması’nda birincilik ödülü alan; ikincisi “Antalya Kepez Belediyesi Kongre ve Sergi Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması” ile birincilik ödülünü alan; üçüncüsünü “Hatay İl Özel İdaresi Mimari Proje Yarışması”nda birincilik ödülü alan genç meslektaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin dördüncüsü, 10 Mayıs 2013 Cuma akşamı 19.00’da Mimarlar Odası Toplantı Salonunda düzenlenecektir.

Genç Yarışanlar Etkinliğinin dördüncüsüne Ödemiş Belediyesi Kent Merkezi ve Yakın Çevresi Ulusal Mimarlık ve Kentsel Tasarım Fikir Proje Yarışmasında İkincilik Ödülü alan projesiyle Emrah Akpınar’ı konuk edeceğimiz "Genç Yarışanlar IV" etkinliğimize tüm üyelerimiz davetlidir.

Son Güncelleme : 23.10.2020 - 14:34:32