Mimarlar yapı kongresinin startını verdi.

Mimarlar Odası Ankara Şubesi “Yapı Üretimi, kullanımı ve koruma süreçleri” konulu Yapı Kongresi düzenliyor.

Mimarlar ‘2.Ulusal Yapı Kongresi ’ni hazırlıyor. 2.Ulusal Yapı Kongresi, yapı sektörü ile çevre, tasarım, üretim, kullanım, koruma, denetim yönetim, güvenlik ve yıkım süreçleri arasındaki ilişkileri tartışılırken aynı zamanda sorun ve çözüm önerilerinin paylaşıldığı bir ortam sağlamayı amaçlıyor. Kongredeki bazı konu başlıkları arasında  “Yapım Teknolojileri ve Yönetimi”, “Kültürel Mirasın Korunması”, Yapı Malzemeleri”, “Yapı ve Çevre İlişkisi, Yapı Güvenliği”, “Çevresel Kontrol” dikkat çekiyor.

3-5 Haziran’da mimarlar kongre’de

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Yapı Mesleki bilimsel Çalışma Komisyonu’nun (Yapı MBÇK) hazırladığı kongrenin, yapı ve çevre bilimleri, yapım ve malzeme teknolojileri, mimarlık, mühendislik ve bilişim sahalarıyla ilgili birçok disiplinden meslek insanlarını, özel sektör, kamu kuruluşları, yerel yönetimler, meslek odaları ve gönüllü kuruluşlar gibi çok çeşitli kesimlerde çalışan ilgilileri, araştırmacıları, uzmanları, uygulayıcıları, üreticileri, öğrencileri ve kullanıcıları bir araya getirmesi bekleniyor.

Yapı kongresi 03-05 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Ankara’da ODTÜ Mimarlık Fakültesinde yapılacak olan kongrenin son hazırlıkları tamamlanıyor.

Kongre programına http://yapikongresi.mimarlarodasiankara.org adresinden ulaşılabilir.

Son Güncelleme : 16.12.2019 - 09:43:35